Icon-huis1

BEZOEKEN

 

Op het moment dat wij een definitieve locatie hebben, kunt u al vrij snel op bezoek komen. Het opbouwen en gereedmaken van opstal en grond anno 1830 zal op authentieke wijze geschieden. Dat maakt het dus meteen al interessant om te komen kijken.

Daarnaast zullen wij t.z.t. workshops geven, groepen verwelkomen, rondleidingen verzorgen, educatieve projecten aanbieden, u kunt bij ons verse producten van het land kopen of gewoon heerlijk ontspannen met een kopje koffie/ thee met een historische versnapering erbij. Houd onze website in de gaten. Wanneer het zo ver is, zullen wij daar zeker melding van doen!

Icon-boom1

MEE DOEN

 

Zodra de locatie bekend is, is het op relatief kleine schaal mogelijk te leven en te werken met de bewoners van De Groene IJsselvallei. Gehuld in historische kleding werkt u één of meerdere dagen mee. Hier tegenover staat dat -naast de unieke ervaring en leermomenten- u kost en inwoning krijgt voor uw inzet. Misschien wilt u het jachtige bestaan een tijdje achter u laten, bent u een geschiedenisliefhebber en wilt u dat nu ook eens beleven, bent u een re-enactor of bent u geïnteresseerd in het toepassen van oude ambachten of hebt u en andere reden om mee te willen helpen: neem contact met ons op.

U zult een unieke ervaring rijker worden en De Groene IJsselvallei maakt graag gebruik van uw kennis, kunde en helpende handen.